Bangkok bit för bit

Bangkok i Mer Smak

Jag gillar mat och dryck och jag tycker att nya smaker tillhör resandets främsta upplevelser. Nu börjar det märkas så smått i det jag skriver också.

Visst, jag har skrivit om den skotska maltwhiskyön Islay för Vagabond Mat, ett reportage som hamnade även på Sydsvenskans webb, och det händer att jag bloggar om restauranger och barer. Så sent som igår faktiskt.

Men jag har aldrig förut skrivit ett reportage för en mattidning – så det du ser här ovanför ur Mer Smaks augustinummer är en premiär.

Reportaget handlar om en guidad matvandring i Bangkoks gamla kvarter. En intressant, välsmakande och prisvärd tur som jag tycker att alla borde passa på att uppleva vid ett besök i Bangkok.

Och det handlar också om min nya thailändska favoriträtt: Krapao Moo. Inte hört talas om den? Bara att läsa på.

Reportaget finns i den här pdf:en, på sidan 14 om du använder bläddraren.

1 reaktion på ”Bangkok bit för bit”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen